La solución al hambre no es dar más, sino robar menos. Jean Ziegler

ESTE BLOG NO SE ACTUALIZA

VISITA EL NUEVO BLOG


LLUITA PELS TEUS DRETS

miércoles, 12 de septiembre de 2012

"...Si éreu a la manifestació d’ahir però no us heu sentit interpel·lats i interpel·lades per les mobilitzacions contra unes polítiques que converteixen els nostres drets socials en potestats administratives condicionades als designis dels mercats internacionals, és molt probable que no estiguem lluitant per la mateixa Catalunya. Per Albert Sales

Article llegit al boc de ALBERT SALES

Està clar que sense el suport dels capitals internacionals Catalunya no serà independent. Per tant, tinc un possible full de ruta per a les persones, partits i col·lectius que van sortir ahir al carrer però no es mobilitzen per res més.

Heu d’explicitar que la Catalunya independent tindrà un sistema sanitària totalment privat. Veureu que contents es posen els d’Adeslas (mútua propietat de La Caixa). Una sanitat privada és un desastre per la majoria de la població, però és igual!!! Ja serem independents.

També podríeu prometre al BBVA i al Banc Santander que els hi dipositarem els fons de pensions de tot el país. Veureu que ràpid que se li oblida el fervor espanyolista a l’Emilio Botín. I això que només som set milions i mig.

Anuncieu que anul·larem el salari mínim. Si, paral·lelament, desmunteu els pocs sistemes de protecció social que ens queden tindrem un “mercat laboral” molt comptetiu i una allau d’inversors que crearan llocs de treball de misèria.

Finalment, poseu-los la mel als llavis anunciant la creació d’un gran parc temàtic que permeti uns anys de revifada de l’especulació urbanística i la creació d’uns quants milers de llocs de treball en condicions d’explotació… calla! calla! aquesta idea no és meva!

Si aquesta Catalunya “independent” us va bé sou per a mi tan adversaris polítics com el sector més ranci del PP. I si éreu a la manifestació d’ahir però no us heu sentit interpel·lats i interpel·lades per les mobilitzacions contra unes polítiques que converteixen els nostres drets socials en potestats administratives condicionades als designis dels mercats internacionals, és molt probable que no estiguem lluitant per la mateixa Catalunya.

El camí és llarg i les lluites complementàries. A la propera sortim al carrer per una Catalunya sobirana de debò: sobirana enfront d’Espanya i sobirana enfront dels capitals internacionals i autòctons a qui no importen les fronteres sempre que hi hagi sucosos negocis a la vista.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Copyright © altres mirades Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger